Bruce World Music Percussie Workshops voor groepen

Boek een leuke groepsworkshop tijdens uw vakantie!

Bruce World Music is een gerenommeerde percussieschool in Eindhoven. De uit Suriname afkomstige Bruce van Mulier leert mensen van 8 tot 80 jaar op een vrolijke en vrije manier de eerste beginselen van Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse percussie. Het trommelen is een heerlijke uitlaatklep en vaak een eerste kennismaking met trommelen.

Een groepsworkshop duurt vaak één tot anderhalf uur maar kan naar wens aangepast worden naar bijvoorbeeld een of meerdere dagdelen. De groepen bestaan liefst uit 20 tot 25 personen.

Bedrijfsfeesten maar ook privé-activiteiten worden op een spectaculaire manier aangevuld met de vrolijke lessen. Het is plotseling niet meer belangrijk wie de baas is en wie de werknemer, wie de ouder is en wie het kind. Iedereen is gelijk, er wordt flink gelachen en door gezamenlijk muziek te maken, krijgt iedereen positieve energie.

Bruce van Mulier is docent bij muziekscholen in Eindhoven, Valkenswaard en Nijmegen.

Spectaculaire demonstratie

Wilt u niet zelf spelen maar wel lekkere muziek? De percussiegroep Bruce World Rhythm treedt op bij feesten en festivals. Bruce World Music verzorgt ook optredens van Latijns-Amerikaanse, soul, funk en jazzbands voor uw feesten of festivals. Van drie tot 11mans-formaties. Alles is mogelijk!

BEL: 06-21297204 of 06-53858054